In mijn blog had ik al verteld dat een verslaggever van het AD mij geïnterviewd heeft. Het verhaal is op zaterdag 30 oktober gepubliceerd in de Rotterdamse editie in de krant. De krant heeft er veel moeite in gestoken en mijn verhaal ook heel veel ruimte gegeven. Want mijn verhaal moet, naast reeds bestaande  MS verhalen, zoveel aandacht gaan geven dat in Nederland de stamceltransplantatie als een beschikbare MS behandeling. Er staat zelfs een filmpje bij! Ik moet bijna blozen van deze aandacht en ik krijg er ook veel reacties op. Als je het ook wilt lezen, het staat hier: Artikel “Ik kan bijna niets meer” of klik op de foto hieronder. 

Voor diegene die mij ook willen helpen met een bijdrage kan dit via https://helpangiestopherms.nl/doneer/ want we zijn goed onderweg maar nog niet op het streefbedrag.

Translate »